Google+ Followers

Wednesday, 10 July 2013

Istambul.... Aku datang...

Me ? going to istambul? mwahahhhahaaa tak de lah. Awal tahun dulu baru jer balik dari Jordan.
Sebenarnya i am watching a movie called Istambul Aku datang. Dah 5 kali dok ulang movie ni, suka sgt. Lisa comel sangat. But bila tgk movie ni cam pelik jer. Agak sukar nk cari tempat tinggal di tempat di mana Bahasa Inggeris kurang di gunakan... Boleh survive ker?dah tu seorang perempuan... it tooks a lot of guts kan.
Hik hik hik, ok lah... until next posting....

Monday, 8 July 2013

keropok oh keropok

biler nak dekat puasa ni, rasa lapo tapi tak lalu nak makan banyak.
rasa dahaga sampai begelas-gelas air minum tak puas.
craving nak makan macam- macam lagi tu.
hahahahaha.....
Semalam cari resepi popia nestum....
cuba dua jenis tapi yang ni nampak lagi sedap.
nestum di tambah dgn horlick dan sedikit milo....
yummy malangnya tak der gambar nak tunjuk jadi some other time ok
keropok sebalang besor habis jadi yang ni jer yang tinggal.. ada yang minat?