Google+ Followers

Monday, 21 January 2013

Keciwa

Hi again,
This is my second entry for today.

Sungguh mengecewakan bila candidate-candidate dari bangsa kiter ni malas nak baca job description apabila memohon sesuatu pekerjaan melalui jobstreet. Akibatnya 99% dari permohonan yang di terima di katogorikan sebagai SAMPAH.

Tolong lah wahai pemohon sekelian. Sikap ini akan membuatkan pihak bakal majikan menilai anda sangat negatif dan malas.

Selain itu bila di panggil untuk di temuduga... fuhhh masa call tu, boleh sesaja.. tapi pada hari untuk interview sumer tak jawab call. be proactive if you refuse to go just inform us earlier so we can find a replacement. Ingat boss sumer byk masa ker nak tunggu korang datang interview?

Sedarlah korang...


No comments:

Post a Comment