Google+ Followers

Tuesday, 18 July 2017

Salam Aidilfitri

Nampaknya catatan ku semakin berkurang kerana terlalu terbawa oleh hati dan perasaan, dan juga kerana busykan macam- macam. Puasa dan raya tahun ni berbeza sekali, kenapa? aku sambut puasa dengan dia dan setiap minggu bersama dia dan keluarganya... keluarga? yerp aku telah di temukan dengan keluarga dia. Alhamdulillah penerimaan baik sekali.








Aku gembira di terima baik oleh keluarganya.. keluarga dia macam keluarga orang lain gak.. ada kurangnye.. macam aku jugak lah.. ade adik beradik pun macam sensorang jer.. tapi itu bukan kisah yang ingin aku ceritakan.. sepanjang bulan puasa ni aku dapat kenal macam2 peel perangai dia ni.. manja tu tak yah cakap.. yang tanpa aku sedar pun banyak.. kenali dia dari kaca mata adik2 beradik dia... siapa ahli keluaga dia.. semua telah aku jumpa.. erm siap gi umah mak sedara dia lagii... tapi gaduh tuh memang on dan off...




do you notice? yeah.. i have a new speckie.. pun dia yang pilih... baju raya aku pun dia pilih.. yg dia beli nak sedondon ngan dia pun ada gak.sebenarnya.. aku terharu giler bila dia belikan baju raya tu well ingat gak dia at aku.. hehehe..



Sekarang dah nak habis raya dah.. dia dah dapat kerja baru sebagai bodyguard.. yes aku yg cari kan pasal memang itu minat dia. cuma apa yang buat aku kecik hati ialah.. dia masih contact perempuan- perempuan yang menghiasi hati dia sebelum ni.. aku tau aku tak der hak nak halang selagi masih belum ada ikatan antara aku dan dia, tetapi hati tetap terasa bila tgk gambar perempuan- perempuan itu. tak perlah aku berserang pada kertentuan.. jika betul aku pilhan hati dia aku harap dia tunaikan janji dia...



I think that is all for today.. tq for reading. till next time..

ciao

No comments:

Post a Comment