Google+ Followers

Thursday, 23 January 2014

New Position, New Job, Another temporary position

Its been a month already you all i kat Pharmaniaga nih dan satu entry pun belun ado kan. Sempena kerja baru ini, tahun baru ni, ini merupakan entry numero uno ok... Jadi harap- harapnya akan jadi lebih bermakna, menarik tertarik untuk blog ini tahun ini.

Kali ini aku akan berda disini lebih kurang 3 bulan. Harapan kalau ada opening position disini leh ler menyelitkan diri (amin). Aku di tempatkan di HR department sebangai HR Assistant. Kejenyer boleh tahan banyak lah jugak, tetapi masih boleh nak blogging lagi.. (tapi FB n Youtube tak boleh plak.. haishhh).
Sekarang ni kena buat keje lebih masa untuk prepare bagi audit minggu depan.. ayoo banyak betul nak buat nih... why lar why...

But aku yakin aku mampu buat.. hurm.. kot mau boss cair amik aku keje terus hik hik hik.. oklah.. that is all for my short entry.. see you next time.. by the way follow my IG ok... @qeinz


No comments:

Post a Comment