Google+ Followers

Friday, 24 January 2014

OT OH OT.....

Malam ni aku ot lagi... dari hari rabu buat ot nak siapkan keje untuk audit minggu depan and my work dah hampir complete 70%


Memang letih tapi tetap aku selitkan masa untuk memblogkan diri malam ni. Namun ku kuatkan hati ini untuk sesuap nasi.. ehhhh bukan nak bayo repair motor...

Huh, Tetiba hati ini angin bila on the way pergi keje tadi, motor tetiba tak bergerak walau pun engine hidup.. terus rasa stress sangat nak gi keje. Nasib baik ada hamba allah yang baik hati berhenti bertanya untuk membantu, Berterima kasih sangat- sangat pada hamba allah itu, hanya Allah saja yang dapat membalas jasanya.

Tengah hari tadi minta bantuan pak sedare ada nak minta tolong tow motor gi bengkel. Terpaksa tinggalkan dulu motor di situ, tak tau lah berapa charges yang akan di kenakan. Penat gak memikirkan mana nak cari duit untuk membayar repair motor. Gaji minggu depan. Semoga allah membuka jalan buat ku...Amin

No comments:

Post a Comment