Google+ Followers

Thursday, 6 February 2014

Bila Dah Malas

Bila dah malas, semua kerja ada atas meja walaupun sedikit jadi nampak banyak. Jadi mula lah mengatalkan tangan untuk menulis blog dan mencuri masa untuk membaca blog. Nampak tak malasnya kan.


Walaupun bergitu, aku dah amat taksub untuk belajar mengenai crochet. Tiap- tiap hari aku akan melayari blog- blog untuk mendapatkan patern- patern crochet yang ada dan yang baru.
lana memakai baby cap crochet yang aku buat.. 

Walau pun kurang cantik tapi aku berusaha akan buat yang lebih baik... jadi my nearest project ialah nak buat satu set untuk baby.. doakan berjaya ok.

No comments:

Post a Comment