Google+ Followers

Monday, 17 February 2014

Petra oh Petra

Bile belek- belek semula gambar lama terjumpa gamabar ku ketika berada di Jordan awal February tahun lepas. Kalau berada di Jordan ni, rasa kurang lengkap jika tidak ke Perta the ancient city of Jordan.
Sejarah dia korang boleh google aje. Ini aku kongsikan sedikit gambar aku disana...

Di hadapan Kota Petra, (nak bergambo ngan guard tu kena bayo tu)

Path to Petra (jauh jalan ni, mau beranak kaki. nak buat camner kedekut tak mo nek unta)

Memang unta ni menakutkan. Dia kuat meludah ni..


Penempatan lama dalam perjalanan ke kota Petra (jalan kaki yer)

No comments:

Post a Comment